Γενικές πληροφορίες

Γενικές πληροφορίες

Το υβριδικό, νομαδικό συμπόσιο με τίτλο Για την απο-αποικιοποίηση της Hellas: Αυτοκρατορικά παρελθόντα, αμφισβητούμενα παρόντα, χειραφετημένα μέλλοντα, 1821-2021 θα διεξαχθή 4-7 Νοεμβρίου διαδικτυακά, με live streaming από το κανάλι της πρωτοβουλίας στο YouTube, και in situ, στο Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ (Κορυτσάς 39, Βοτανικός).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, η παρουσία κοινού στους χώρους από τους οποίους θα μεταδίδεται το συμπόσιο θα είναι περιορισμένη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην είσοδο – δεν απαιτείται προεγγραφή.

Η είσοδος στους χώρους του Βιομηχανικού Πάρκου ΠΛΥΦΑ θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Όλες οι συζητήσεις, οι ομιλίες και τα πάνελ θα αρχειοθετηθούν στο κανάλι της πρωτοβουλίας στο YouTube και θα είναι διαθέσιμα και μετά το πέρας του συμποσίου.

Πρόσβαση στον χώρο

– Σταθμός Κεραμεικός / μπλε γραμμή (Μ3)

– Σταθμός Μεταξουργείο / κόκκινη γραμμή (Μ2)

– Λεωφορείο Α15 (Σταθμός Λαρίσης – Δάσος). Σύνδεση με το μετρό (στάση “Μεταξουργείο”) και αποβίβαση στη στάση “Σπύρου Πάτση” στη Λεωφόρο Αθηνών.